Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Sandra 30 jaar en ik woon in Kaulille samen met mijn man Joris en ons zoontje Arthur.

Klein & Betoverend is ontstaan na een zware periode waarin we 3 miskramen hebben moeten verwerken en nadat ons zoontje Arthur 5 maanden in Leuven heeft gelegen waarvan 1 maand op de NICU. De afgelopen jaren waren dan ook de verdrietigste en heftige periodes in ons leven.

Er blijft nog altijd een taboe rusten rond miskramen, verdriet in moeilijke periodes, overlijden van een kindje, zorgenkindje en noem maar op. Wij hebben zelf ondervonden hoe moeilijk het soms is om steun te vinden bij anderen. Ze weten vaak niet goed hoe te reageren: Mogen ze een kaartje geven? Mogen ze proficiat wensen? Welk cadeautje kunnen ze geven? En daar is helemaal niets mis mee want ook de omgeving gaat vaak door een moeilijke periode tijdens deze gebeurtenissen.

Met een blog, kaartjes, cadeautjes, gedichtjes en nog veel meer, wil Klein & Betoverend een plek aanbieden voor zowel ouders als de omgeving, om steun te vinden en te bieden in die zware en heftige periodes.

© 2021 - 2024 Klein & Betoverend | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel